Kategorier
Anmeldelser

Psykopath – Primal Instinct (EP)

Gjennomført thrash-metal man har hørt før.

Det er noe deilig og rått med de tre låtene til Psykopath på «Primal Instinct». Det låter oldschool på en frisk måte. Man har på sett og vis hørt mye av dette før og alle de klassiske tropene til thrash-metal er her. Men det låter som Reign In Blood perioden til Slayer og Bonded By Blood av Exodus(Minus ræva den vokallyden). Lyden er også litt i samme gata. Det låter gammalt og puristene vil nok syntes lyden er perfekt.

Teknisk, med kule vendinger, soloer og brekk. Det oser høy teknisk presisjon og teknikk. Spillemessig plettfritt.

Vokalen fungerer også godt med sin solide aggresjon.

Alt i alt er detta 3 porsjoner old school og catchy thrash-metal med kul 80’s sound.  Ikke nyskapende, ikke revolusjonerende, ikke spesielt kreativt, men svært gjennomført. Undertegnede har en forkjærlighet for «Armageddon».

+ Miksen er kul og oldschool. Mæget passende.

+ Velspilt.

+ Lett relaterbart til folk som allerede har en kjærlighet for thrash-metal.

+ Bra aggresjonsnivå på vokal.

– Lite originalt.

– Kunne spedd på ei låt eller to til.

Råkkfolkscore: 8/10