Kategorier
Anmeldelser

U-FOES – No More No More (Singel)

Hårete.

Hårete fuzz. Så hårete som det kan få blitt. «No More No More» er en energibombe som river og sliter på en catchy og kul måte som låter friskt og samtidig er lett å fordøye. Fuzzgitar, stramme, bombastiske trommer og hardcorevokal i skjønn forening.  Miksen er klar, meget passende og det hele låter på ingen måte ukomplett til tross for at bandet ikke har bass.

Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Bror Forsgren og The Lionheart Brothers), Peter Rudolfsen (TLB), og Anders Voldrønning (Shevils) er inne på noe mæget kult og vi gleder oss til debutplata «WHITEOUT».

Alt i alt. En mææget frisk og spennende smakebit.

+ Kul miks og produksjon.

+ Megahårete og raff fuzzgitar.

+ Catchy og lett fordøyelig.

+ Velspilt.

+ Enkelt og greit, men på ingen måte generisk.

+ Bra sound og identitet. Gitarlyden og hvordan trommeslager spiller skal ha mye kred for dette.

– Man får en følelse av at vokalisten kanskje er hakket mer dyp i sin tekst enn musikken tilsier han behøver å være. Blir litt som en hinne av alvor over resten av festen. Ikke nødvendigvis negativt, men gir en mild følelse av ubalanse.

Råkkfolk: 9/10