Kategorier
Artikkel

Til mange band rundt i vårt langstrakte land. Hyll kunsteren!

Det har seg slik, som ofte tidligere nevnt, at vi får mye mail fra dere band, managere, PR-folk osv osv. Det er ille flott og jæskla vakkert.

Men det er noe som til stadighet blir glemt i farta når promo-mailer skal sendes.

«Detta er bandet Flatbanker Inc, de kommer med skive da og da, gis ut via det og det og er mixet av han eller hun i det eller det andre studioet. Vedlagt ligger lenke til forhåndslytt samt promobilde og artwork. Hør på det da, please.»

Dette er infoen vi mottar så og si 90% av gangene vi mottar ett presseskriv.

Mange glemmer HVEM som står bak artworken og presseskriv.

Nå har det seg slik at det er undertegnede (Eric) som står for de aller fleste anmeldelser på siden (Drapstrusler kan sendes til Etterstadsletta). Og undertegnede er slapp med å poste fotografer og kunstere, fordi svæææært sjelden blir de nevnt i mailen vi får tilsendt. Anmeldelsesteknikken vår er basert på å sette seg ned, høre igjennom låta/albumet 5 ganger og deretter gi en øyeblikkelig anmeldelse av låta/albumet. Noe som er satt som en standard vi har for å prøve å oppretteholde en rutine og at alle skal få en så lik som mulig vurdering og vi skal ha mulighet til å få hørt så mye som mulig. I og med det faktum at vi da jobber øyeblikkelig har vi ikke mulighet til å, når vi har kommet igang med vår anmeldelse, stoppe opp , sende en mail for å etterlyse kunstner og fotograf og vente den uvisste lengden tid det tar for å få svar. Posten skal frem!

Så vi ber dere som sender oss mailer om å legge til denne infoen, så vi kan kjøre ei litta oppsummering nederst. Artwork, fotograf, mixer,eventuelt plateselskap og studio.

Blir dere bedre, blir vi bedre og fotografer og kunstnere får den respekten de fortjener.

Høres greit ut det?

Seff..