Kategorier
Anmeldelser

INGO – Clockwork Toy (Singel)

Stemningsfullt og catchy, men som mangler det lille ekstra der hvor det kanskje trengs mest.

INGO leverer med «Clockwork Toy» en låt med uhyre gode vers, pre-choruser og bridge. Stemningsfullt, med en kul attitude, mystikk og en Arctic Monkeys type kulhet.

Men så kommer man til refrenget, som umiddelbart blir super A4 garagerock uten en særdeles nevneverdig minneverdig vokal eller instrumental hook. Låta har ett parti etter andre vers som muligens  hadde kledd å være refreng enda bedre. «I can be you clockwork toy» partiet er catchy og setter seg umiddelbart. Det kjennes sterkere og mer passende ut. Men det er dessverre over lynraskt. Undertegnede tenker nesten at låta hadde vært bedre uten refrenget, for foruten det noe tamme refrenget er det en fantastisk låt.

Miksen er kul og låta er velspilt. Vokalen er svært trygg og god og koringene er stødig. Problemet blir dessverre at det låta blir for tynn der det nesten gjelder mest, og det blir dessverre umulig å se bort i fra.

+ Kul og passende miks.

+ Velspilt.

+ Kul vibe.

+ Svært stødig vokalist.

– Refrenget blir for tynt og platt. Låta bygger opp en svært kul mystikk og sexy catchyness som plutselig blir kastet ut av vinduet og kan ikke veies opp igjen med høyere, mer fremtredene og lite kreative garagerockgitarer.

Råkkfolk: 6,5/10