Kategorier
Artikkel

Jøss… Detta var da positivt.

Timeworn knuger ut stemingsfull stonermetal.

La det være sagt. Rock In er ikke helt undertegnedes type sted. Det treffer ikke helt. Det har ikke noe med interiør eller slikt, men en type feel. Slik var det på Rock In sitt tidligere lokale ved Stortinget også (RIP New Dehli). Feelen var liksom ikke helt riktig. En slags manglende følelse av tilhørighet kanskje. Har jeg flippa noen skinnjakke og flippskjeggvitser om Rock In? Guilty.

MEN.

Og det er ikke et lite men. Det fungerer overraskende godt som konsertlokale.

18. Mai. undertegnede var på konsert med Timeworn og Gloson(SE). Forventningene var lave. Ikke til banda, men fordi undertegnede hadde ikke vært på konsert der før. Og lyden overasker. Det låter balansert og fint uten å presse volumet på noe vis. Alles elskede Rob styrer lyden. Sett bortifra smådetaljer som litt mangel på klang på vokal iblandt, så låter det mæget bra. Det er første gang Rob er borti miksebordet og effektene der.

Gloson tok turen fra andre sia av grensa.

Litt utover kvelden lærer undertegnede seg at en sånn dudedidude(Husker ikke helt detaljer her, bare with me) med en tilknyttning til Carpathian Forest har justert anlegget. Og resultatet har blitt gøtt. Ille gøtt.

Gulvplassen er bra, tilgang til baren er bra, scenen er liten, men sjarmerende. Dang it. Jeg ser fram til å dra på konsert på Rock In igjen. Setningen jeg aldri trudde jeg kom til å si.

De har noe utfordringer med lys skal sies. Mye av lyset kommer bakfra, som ikke alltid er ideelt for fotografer og lignende. Noe lys andre veien hadde trolig ikke vært så dumt.

Det blir spennende å se hva Rock In gjør videre nå som de har etablert seg godt i nytt lokale og scenen er up and running. Det renner ikke akkurat over av kommende konserter og event på facebooksia, så blir spennende å se om vi kommer til å ha to venues på samme rettstrekke som kommer til å pumpe på med konserter, eller om Rock In bare blir ett sånn «en konsert i ny og ne» type sted. Det vil isåfall være fryktelig synd.

Særdeles crappe bilder: Råkkfolk Foto