Kategorier
Anmeldelser

Sibiir – Leeches (Singel)

Grimt og skittent.

Det er noe grisete med «Leeches». Lyden har en upolert og skitten feel. Som en stødig og pålitelig Volvo fra sent 70-tallet som går og går, men har ett herlig necro lag av rust på seg. Det høres nesten ut som hele bandet har spilt inn live i studio.

Låta oser black metal i tonevalg og intensitet samtidig som halftimegrooven titter fram og holder en slags catchyness i kontroll. «Ridder-blackmetal»-partiet som slår inn  ca 2:55 kan være ett vippepunkt i låta for noen, personlig så kjentes det partiet som det sklei litt over i det humoristiske og tok undertegnede ut av den ellers kule stemningen og feelen.

Alt i alt ei solid låt som viser mye sider av bandet i en låt. Vi ser frem til skiva.

+ Passende skitten, rå og velbalansert mix.

+ Catchy.

+ Kul stemning.

+ Velspilt.

– «Ridder/Generisk blackmetalriffseksjonen» bryter opp låta på heller campy vis.

Råkkfolkscore: 8/10