Kategorier
Artikkel

Når ett teppe av tyngde legger seg over Oslo…

Høst, sur vind og regn. Man vil være innendørs. Men man er fortsatt ikke helt klar for vinterens Netflix-dvale og ei mild depresjon av å se ut av vinduet på de uhorvelige mengdene sludd og slaps som ligger i gatene. Den driten du veit kommer til å gjøre bunnen av olabuksene og skoa våte. Vi er alle på vei inn i ett lite geitehelvete.

Men før den tid har en liten bøling ildsjeler satt i stand Oslo’s siste ordentlige tungrockfestival for året. Strengt tatt en av få. Og den eneste med denne profilen. Norges egen Roadburn på ett vis. Høstsabbat.

Den 4-5 oktober åpner dørene til Kulturkirken Jakob og Verkstedet Scene opp for en verden av tyngde og kuriositeter. Band som Colour Haze(DE), Ufomammur (IT), Belzebong (PL), The Devil And The Mighty Blues (NO), Hexvessel (FI) og Slabdragger (UK) er bare noen få av banda som skal rive, slite og krøste øra til folk denne helgen.

Vi og bøling bak Høstsabbat håper folk stiller opp for banda fra start til slutt så langt det lar seg gjøre. Fra SUMA klokka 16 på fredag til Barren Womb kl 01:00 på lørdag. Det er bare Høstsabbat en gang i året. Ingen tid til å være luksusdyr.

Råkkfolk opplevde fjorårets Høstsabbat som knakanes suksess og kommer til å være tilstede i år også! Vi gleder oss og håper å se flest mulig kjentfolk.

De har også denne uken postet at de ønsker flere frivillige… Er dette noe for deg? Send en mail til: production@hostsabbat.no

Vi anbefaler også folk å sjekke ut Spotify playlista til Høstsabbat. God festival.