Kategorier
Anmeldelser

Damokles – It’s Closing Time (Singel)

Rutinert.

«It’s Closing Time» er tre og ett halvt minutt med solid tempo, variasjon og en 90’talls lekenhet. Som det angstfylte aborterte barnet til Helmet og Jane’s Addiction. Låta er catchy, velspilt og har en passende mix med ett skittent sound som fortsatt trøkker godt og ikke grøter vekk detaljer.

Låta’s store styrke er den rutinerte timingen. Man står aldri stille nok til å tenke før man blir dratt med videre på neste parti uten å føle at man har kuttet hjørner. Alt kommer liksom på perfekt tid, overganger er solide, parter varer akkurat lenge nok, det puster akkurat nok. Dette oser rutine og erfaring. Denne låta fremstår som den har 3 bridger, men kjennes fortsatt lett å fordøye grunnet solide hooks og timing.

Alt i alt en fet låt som gir mersmak og undertegnede gleder seg til å høre mer.

+ Kul og passende mix.

+ Fet 90’s nostalgivibe med ispedd frisk pust.

+ Velspilt.

+ Veltiming.

+ Rutinert og smakfullt.

– Noen punkt med følelse av at vokalen dropper litt i volum.

– Litt mer bass i bassen? Veldig midrange-sentrisk

Råkkfolkscore: 8,5/10