Kategorier
Artikkel

Skjønnhet blant pesten.

Dette er Bjørnar. Vår nydelige 50% (ish) deltidslegende på podcasten som stiller opp så og si hver gang Henning har feber, jobber, har feber, er ute og reiser eller har feber. Vi setter virkelig pris på Bjørnar.

På bildet er også Nina. Bjørnar setter virkelig pris på Nina. Og vi setter virkelig pris på de ting Bjørnar setter pris på.

Derfor setter vi virkelig litt ekstra pris på at Nina svarte ja på at hun ville la Bjørnar tjene henne som mannen sin forhåpentligvis i lang tid. Bjørnar fridde fredag 27 mars 2020. Midt i pandemigeitehelvete.

Det samme gjorde Jørn fra Boomerang Rapido og platesjappa Tiger med sin kjære også.

Takk og pris skjer det flotte ting opp i alt dette som koker…

Takk og pris er det litt skjønnhet blant pesten.

Gratulerer.

❤️