Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Steffen Johansen (Halcyon Days)

STEFFEN JOHANSEN (BASS)

Navn: Steffen Johansen

Band: Halcyon Days

Gitarer/Basser: Råkker for tia med en Musicman Stingray SUB fra 2002. Denne har en kar fra sørlandet pusset ned og ‘oljet’? Jeg veit ikke, men den ser feit ut. Sett bort ifra det kosmetiske er denne klin original.

I Studio: I studio kjøres bassen rett i en Rupert Neve RNDI og blir deretter den som skal mixe sitt problem.

Live: Shmeller den rett inn i en Darkglass x7 pedal og videre inn i en Darkglass M900 V2 amp med en billig ,men overraskende bra Ronin gate i loop på ampen. Cabbes opp av et Ampeg 410 hf, og har IR av samme cab i Cabsimmet på forsterkeren (heheheh) Det låter akkurat så tight, Scoopa og digg som en bass skal. Alle med P bass og Sunn forsterker hadde hatet det. Digg. Takk.

Mest representativt opptak av Gitar/Basslyd: https://instagram.com/p/B59s-xvpAl5/

Siste kloke ord eller tips: Hvis du tror nye strenger ikke er viktig er du dust. Og nei det låter ikke like bra bare du koker dem 3 ganger i året.

TRØKK HER FOR Å HØRE HALCYON DAYS!