Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Jakob Skogli fra Gutt (20)

Navn: Jakob Skogli
Band: Gutt (20)
Gitarer/Basser: Telecaster (partsocaster) Stemt CGDGBE så vi slipper flere medlemmer. Partsoen er satt sammen av min far, som har laget kroppen fra bunn. Den er av gran så den er helt merkelig lett å plukke opp. Veldig gøy. Rimelige mikker og hals og slikt. Låter fint og jeg blir glad når jeg ser på/spiller på den.
Pedaler:
Tc electronic hypergravity kompressor (jeg var også skeptisk, men Will fra Liongeist sa det var nøkkelen til midwest-emo-lyd og han løy ikke) ->Boss OD-3 -> EHX POG -> Digitech TR-7 for chorus/vibrato-ting -> MXR Carbon Copy delay -> boss rv-5 jeg kødder ikke denne reverben er så god deal på alle nivå (modulatesettingenforlife) -> Tc electronic ditto looper
Amper: Peavey Classic 30. Min første amp, traff med en gang.
Mest representativt opptak av Gitar/Basslyd: gutt (20) – 22:51
Siste kloke ord eller tips:
Lag deg en rar tuning og se hva du finner på. Livet er for kort til å spille i E-standard!