Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Charlie Timmy Tait Ytterli fra Håndgemeng

Navn: Charlie Timmy Tait Ytterli

Band: Håndgemeng

Gitarer/Basser: Gitaren jeg spiller mest med live nå er en PureSalem Bruiser V som er en jævlig god råkkefjøl. Den er av typen mahogany  og pickupene på denne er mendiola humbuckers, som jeg vet svært lite om annet en at de låter som kuler og krutt.

Tidligere brukte jeg en Gibson SG special 2007 model som jeg har klart å knekke halsen på to ganger…(funker fortsatt like bra!).

Jeg har nettopp byttet til meg to nye gitarer som jeg er veldig fornøyd med, Den ene er en Gibson Les Paul Classic antique 2007 model med Gibson 57 pickups. Ryktet sier det bare finnes 400stk av denne gitaren.

Den andre er en nebelung riffmeister med p90 pickups og en bigsby, det er en norskprodusert gitar som er helt rå.

Pedaler I Studio: Det meste av distorton er gjennom ampen min, men krydrer på med litt big muff og ProCo Rat. Ellers bruker jeg en ibanez weeping demon wah altfor mye.

Pedaler Live: Det er egentlig akkurat det samme live som i studio bare enda mer wah wah.

Amper: Jeg bruker en Orange Thunderverb 200 amp, som er 200 watt med lyn og torden, og den har de feiteste røra jeg har vært borti. Denne jævelen sitter oppå en trone av to marshall cabs.

Mest representativt opptak av Gitar/Basslyd:

The Green Man fra Grim Riffer EP-en vår: TRØKK HER FOR Å HØRE!

Siste kloke ord eller tips: Om du ikke er så jævla flink til å shredde, klin på med litt wah så så kan man lure folk flest.

VIRRU DELE HVA DU RÅKKER MED? TRØKK HER!