Kategorier
Artikkel

Working Class Hero-festivalen avlyst. Men det kommer ett alternativ!

«Grunnet et kritisk dårlig forhåndssalg av billetter ser vi i styret i Working Class Hero dessverre ingen annen mulighet enn å avlyse årets Working Class Hero-festival på Union Scene 16. og 17. juni.»

Vi får en mail fra Kenneth Midtskogen. Vi kjenner ikke Kenneth. Vi vet ikke hvordan han ser ut. Det eneste vi vet er at svetten trolig eksploderer ut av panna hans og at deodoranten han klinte på imorres har vist seg å være nærmest ubrukelig. Kenneth jobber nå på som fader, for å sette sammen den allerede annonserte GRATISFESTIVALEN på lørdagen som skal fungere som ett slags vakkert plaster på såret for at Working Class Hero-festivalen ble avlyst.

» Jobber på spreng nå for å fylle programmet, å lage festival på 3 dager er sykt vanskelig. Men folk er så behjelpelige og ser at dette er god greie. Bare hoppet ut i det, får håpe jeg lander på beina.» – En trolig svett Kenneth

GRATISFESTIVALEN vil bli holdt på Papirhuset fra kl 18.00.

Men for foreldre som har gledet seg til å kose seg med barna sine på søndagen er det ingen grunn til bekymring!

«Vi ønsker imidlertid ikke å frata barna deres opplevelse, og kommer derfor til å gjennomføre barnefestivalen Working Class Kids som planlagt på søndag 18. juni. Kids har eget budsjett og får tildelt øremerkede midler, så dette vil ikke påvirke festivalens økonomi i negativ retning. Alle forhåndkjøpte billetter til 16. og 17. juni vil selvfølgelig refunderes.»

Men i det store og det hele er det trist at selve festivalen som skulle ha artister som Hjerteslag, Blood Command, Marit Larsen, Hurula og Wovenhand rett og slett fant ut at dette ikke kunne bli gjennomført. Penger er noe herk.

Men vi heier på Kenneth fra vår ende og håper han får booket mye flott til gratisfestivalen han setter opp på Papirhuset på kommende lørdag fra 18.00. Vi kan lukte blodet hans boble fra både Espa, Oslo Og Toscana.  Blodets tilsier at han er en verdig kriger. En verdig booking-kriger med sterk festivalvilje.

Følg med på sosiale medier der programmet snart dukker opp og still for guds skyld opp. Nå må Drammen vise hvor sexy de er!

Nevnte vi at det var GRATIS?!